Психично болен, високообразован и около 35-годишен, това е профила на

...
Психично болен, високообразован и около 35-годишен, това е профила на
Коментари Харесай

Заплахи към прокурори и обществени личности в Сливен

Психично болен, високообразован и към 35-годишен, това е профила на евентуалния Червен корсар, след събраните доказателства по делото формирано от Районна прокуратура Сливен.

Не се изключва опцията да е от Сливен, тъй като демонстрира осведоменост към локалните събития и вести. Първите отправени мейли със закани към живота на магистрати и кметовете на Сливен и Котел, общински съветници и други публични персони и предприемачи са отправени през месеците август и септември, най-новите са от януари.

Районният съд към този момент образува дело против 35-годишният мъж.

" В Районна прокуратура Сливен е формирано досъдебно производтсво за отправени закани с ликвидиране към представители на обществеността. Тече следствие и има обвинен. Първите закани са от август 2023 година и от време на време получаваме сигнали за нови закани ", сподели представителят на Районна прокуратура Сливен Венета Добрева.

По думите й мейлите се получават на институционални и публични мейли на сдружения, а самите претекстове на причинителя към момента не са открити.

" Нямаме визия за какво са тези закани. От медиите разбираме, че става въпрос за човек с психологични отклонения. Те заплашиха и моят наследник, като назоваха името му. Това значи, че този човек познава значително хората, на които изпраща мейли ", съобщи ръководителят на Общински съвет Сливен Димитър Митев.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР