Психично болен мъж е издъхнал преди няколко дни в ръцете

...
Психично болен мъж е издъхнал преди няколко дни в ръцете
Коментари Харесай

Психично болен скочи на полицаи с брадва, минути по-късно се случи голяма трагедия

Психично болен мъж е умрял преди няколко дни в ръцете на служители на реда в град Брезово, научи БЛИЦ от проверяващи. 27-годишният Николай от дълго време е създавал проблеми на майка си и татко си и на съгражданите си. От години той имал остро психологично заболяване, отказвал да пие постоянно хапчетата си. В деня на случая Николай се е съблякъл гол и се е разхождал из града безогледно. Бил нападателен и заплашвал хората по улиците. Веднага откакто бил подаден сигнал, двама служители на реда се отзовали на място. Николай сграбчил секира и ги нападнал. Едното от ченгетата е с лека телесна щета, другото не е потърпевшо.

След като избили брадвата от ръцете на младия мъж, служителите на реда му щракнали белезниците. На психологично болния му прилошало. Веднага била извикана Бърза помощ. Докато тя дойде обаче, агресорът умрял.

БЛИЦ научи още от локални хора, че Николай с изключение на психическо заболяване, е имал недостатък на сърцето и други заболявания. За тях също е трябвало да пие хапчета.

По случая се прави инспекция.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР