Психическият тормоз започва от 12 часа в полунощ до 7

...
Психическият тормоз започва от 12 часа в полунощ до 7
Коментари Харесай

В подкрепа на Акция "Тишина" по морето

„ Психическият тормоз стартира от 12 часа в среднощ до 7 часа. И макар недоспиването, на другия ден би трябвало да се усмихвам. Прави чест на Валери Симеонов, че е първият човек, който се зае да промени това ”,заяви Ганка Инджова, шеф на хотел. Изказването й бе във връзка Акция „ Тишина ”, която се организира по Българското Черноморие, осведоми Народоосвободителна въстаническа армия.

Ганка Инджова живее в Стария град, само че все пак всяка вечер спокойствието й е нарушено от среднощната музика в заведенията. Тя описа по какъв начин туристите й се оплакват от шума по морето и се заричат да спрат да идват на Черноморието, тъй като не могат да си отпочинат.

Припомняме, че през вчерашния ден няколко организации на притежатели на парцели и земи, както и съдружие на хотелиери написаха отворено писмо, с което оповестиха, че поддържат Валери Симеонов и неговата акция срещу шума по морето.

Вицепремиерът, заедно с екипи на Национална агенция за приходите, полицията и Агенцията по храните, ревизира паметни заведения по Южното Черноморие. От Национална агенция за приходите са установили издаване на подправени касови бележки, а здравните инспектори разкрили храни с изминал период на валидност. Констатирани са и случаи на неспазване на противопожарните правила. Собствениците на нощни заведения обаче настояват, че това саботира бизнеса им и са подготвени да търсят правата си в съда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР