Психиатърката д-р Цветеслава Гълъбова нападна гневно водещите на сутрешния блок

...
Психиатърката д-р Цветеслава Гълъбова нападна гневно водещите на сутрешния блок
Коментари Харесай

Д-р Гълъбова попиля Златимир Йочев и Цънцарова: йочев, цънцарова, вие изобщо имате ли представа какво е почти половин век да помагаш на хора

Психиатърката доктор Цветеслава Гълъбова атакува яростно водещите на утринния блок на bTV Мария Цънцарова и Златимир Йочев. Повод за недоволството й е изявлението, което двамата организираха с шефа на " Пирогов " доктор Валентин Димитров.

По думите й, това е било " противен, антижурналистически арбитражен съд ", а Йочев и Цънцарова рабски са изместили центъра на абсурда към здравната сестра.

Ето какво написа доктор Гълъбова в профила си във Facebook ":

Гледах " изявлението " с доктор Димитров - шефа на " Пирогов ". Това беше противен, антижурналистически арбитражен съд, извършен от така наречен публицисти Йочев и Цънцарова.

Хъсът, с който задаваха въпросите, не съм го виждала в други техни изявленията, изключително с политиците. Там са благи, смирени и сервилно усмихнати. А в този момент щяха да раздерат доктора и, несъмнено, рабски изместиха центъра на абсурда, сътворен от овластената биологична единица в посока на това за какво бил оповестен поста на здравната сестра на страницата на Пирогов.

Ами, тъй като, йочев и цънцарова, когато работиш с някого години наред, го познаваш и му вярваш. Защото, йочев и цънцарова, медицината е екипна работа и без религия на хората, с които работиш, не можеш да помагаш и спасяваш. Защото, йочев и цънцарова, сестра Диманова, която съгласно малоумщините на жълтопаветните, има за грях, че бие камбаните на " Александър Невски " /о, Боже, съветско име на храма/ работи от 46 години.



Вие въобще имате ли визия какво е съвсем половин век да помагаш на хора, знаете ли за каква психическа издръжливост и резистентност става дума, по какъв начин заспива човек, когато не е съумял да върне към живота някого, имате ли визия въобще какво е здравната специалност. Не, нямате и по тази причина като побеснели питбули нападахте доктор Димитров, който се гордея, че познавам и за мен е чест да нарека мой другар.

Той удържа на грозните ви офанзиви, тъй като за него достойнството и достолепието на българския доктор е преди всичко. Много пъти сме си говорили с него по тематиката и ми е казвал " омръзна ми българският доктор да е обичай, порицан и осквернен ". И вие, йочев и цънцарова, се опитахме по един доста презрян метод да го набутате в релсите, заложени ви от тези, на които служите. Но не на истината.

Всички видяхме трибунала, който устроихте на доктор Димитров. Защо бил качил персонален пост? Ами, тъй като доста бързо е схванал, че всичко това е истина. Защо не поканите Тагарев в студиото и по този начин да го нападнете, да го разкъсате с въпроси, само че не по тази селска вечеринка, която устрои биоединицата, наречена негов консултант, а за значителните неща - за какво подаряваме машини, а купуваме други, отново на хартия от господарите.

Не, йочев и цънцарова, това не е публицистика. Днешният арбитражен съд би трябвало да влезе в учебниците по какъв начин НЕ съдебна експертиза прави изявление, по какъв начин не би трябвало да се измества фокуса от наличието към формата. А наличието е, че един самоповярвал си дерибей е устроил панаир в незабавната ни болница.

Парите и властта не трансформират хората, а единствено смъкват общественото им лустро и се вижда какъв брой са дефицитарни и примитивни. Та, този примитив разбуни страната и отмести фокуса от значимите за нас неща. И вие го обслужихте. А финалният въпрос за обявата в съветска медия беше просто трогателен с нелепостта си.

И последно - отлично, Вальо!!!!

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР