Психарите, разлепящи антидемонски послания по пътните знаци и билбордове във

...
Психарите, разлепящи антидемонски послания по пътните знаци и билбордове във
Коментари Харесай

Оплескаха с антидемонски послания красивите графити в центъра на Варна

 Психарите, разлепящи антидемонски послания по пътните знаци и билбордове във Варна, не пожалиха и красивите графити в центъра на града, които наскоро младежи от няколко страни сътвориха по време на фестивала на уличното изкуство Talyana Street Art Fest във Варна, видя кореспондент на Varna24.bg

В продължение на два дни през юни художници от България, Южна Африка и Англия работиха, с цел да трансфорат пространството към Дупката на бул. " Княз Борис I " в красиво и атрактивно място. 

Изпод  ръцете на графити майстори от близо и надалеч се появиха впечатляващи визии, които целят да покажат какъв брой мощно технологиите са се трансформирали в неизменима част от живота ни. Младежите съумяха да скрият най-малко за малко ламарините и рекламните винили, заградили тази основна част от Варна.

За жал обаче красивите графити не бяха пощадени от индивида или индивидите, които от години насочат странни антидемонски послания, разлепени с облика на рогатия по пътни знаци, билбордове и спирки във Варна.

Не един път Община Варна почиства разлепените послания, само че единствено за дни те се показваха още веднъж.

Неотдавна четец на Варна Varna24.bg  даде фотография, от която се виждаше как възрастна дама лепи по тъмна доба апелите против тъмните сили като дава упътвания по какъв начин да не чуваме гласовете им.

Стряскащите и грозни надписи подлагат на критика песните в радио ефира, обявявайки ги за аморални. Някои от плакатите употребяват и цитати от Библията.

Варненци за положително или неприятно към този момент привикнаха със злокобните картинки и не се впечатляват изключително. В случая обаче вандалщината е фрапираща. 

Припомняме, че демоните, станали съвсем алегорични за Варна, предизвикаха предприемчивия дух на търговец, който пусна бутикови тениски с облика на рогатия и надпис  " Ние слушаме гласовете ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР