Пшенична трева за лечение на рак Когато Дани Макдоналд 74

...
Пшенична трева за лечение на рак Когато Дани Макдоналд 74
Коментари Харесай

Пшенична трева за лечение на рак, диабет и язви

Пшенична трева за лекуване на рак

Когато Дани Макдоналд 74 годишен мъж от Ирландия схванал, че има рак и му остават единствено три месеца живот, решил да пренебрегва препоръките на лекарите и да каже „ не “ на химиотерапията.

Въпреки неприятните прогнози, четири години по-късно Дани е в положително здраве, с помощта на ежедневния протокол, който приемал, който включва потреблението на сокове от пшенична трева (млада пшеница) – питателна гъста „ суперхрана “ с разнообразни невероятни изгоди.

Дани схванал за положението си, когато един ден язвата му ненадейно експлоадирала в стомаха му.

След като го откарали в болничното заведение, лекарите се борели да спрат кървенето, след което разкрили, че Дани в действителност има тежка форма на рак на стомаха с метастази.

Казали му, че единственият метод да се отърве от рака е да се подложи на химиотерапия.

Дани се върнал в болничното заведение четири години по-късно и разкрил на обърканите лекари по какъв начин се е възстановил самичък.

„ Казах на лекарите, че не съм подготвен за лечението, която ми оферират. Знаех, че ще умра. Бяха ядосани, че взех такова решение. Личният ми доктор ме предизвести, че след 3 месеца ще съм мъртъв “.

Дани решил да употребява пшеница, тъй като бил слушал за чудотворните, лечебни свойства на зелената пшеница.

Не знаех какво да чакам, само че бях решен да стигна до края.

В рамките на седем дни чувството за изтръпване се успокои и започнах да се усещам доста по-добре.

Спрях да пия хапчетата, които ми бяха предписани и от този момент до момента не одобрявам никакви хапчета. Месеци по-късно болката изцяло утихна и тогава разбрах, че има вяра за мен и че съм на път към изцелението си.

Пшеничната трева действаше. Взех вярното решение, когато отхвърлих препоръките на лекарите. “За малко време той възвърнал естественото си тегло. Започвайки единствено с 28 мл. пшеничен сок дневно, по-късно достигнал до 200 грама пшенична трева дневно. ”

Познавам доста лекари, които считат, че пшеничната трева няма качество и дарба да унищожава рака, само че аз съм живо доказателство, че това не е правилно и че работи.

И макар че доста лекари няма да го признаят обществено, хората към този момент стартират да виждат изгодите от пшеницата. Хората ме питат по какъв начин съумях да оцелея и мога да им кажа единствено това – пшенична трева.

Зелената пшеница е тревата, която се бере преди да се трансформира в златисто-кафяво стъбълце.

Тя се бере, когато е висока към 15-20 см., за оптимално потребление на всички хранителни субстанции, минали от зърното в листата.

След това се прави екстракция и бързо изсушаване, с цел да се сътвори прахуляк, без да се губят ензимите и питателните субстанции.

Полученият зелен прахуляк може да бъде разперен във вода или прибавен към разнообразни здравословни плодови или зеленчукови сокове.

Има разнообразни потребни резултати – от лекуване на рак и хронична отмалялост, до диабет, хипертония, синузит и язви. Вече е известно, че е мощен детоксикиращ сътрудник и източник на антиоксиданти, тъй че може да ни защищити от голям брой болести.

Особено се предлага за тези с отслабен имунитет при лица, изложени на нараснали умствени и физически натоварвания, спортисти, след интервенция, за възобновяване от заболявания, за диабетици, както и при неправилна диета.

Вижте още: Рецепта за домашно сирене – безусловно си я запишете

Младата пшеница се вписва добре в тактиката за опазване на здравето ни по натурален и екологично резистентен метод за увеличение на виталната ни сила.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР