Псевдо дрифтърите със стари БМВ-та продължават да въртят гуми из

...
Псевдо дрифтърите със стари БМВ-та продължават да въртят гуми из
Коментари Харесай

Псевдо дрифтъри със стари БМВ-та продължават да тормозят жителите на Столипиново

Псевдо дрифтърите със остарели БМВ-та не престават да въртят гуми из улиците на Столипиново и да тормозят жителите на квартала. Поредното видео, изпратено до  TrafficNews,  е споделено в обществената мрежа Инстаграм през последните дни на 2022 година от консуматор с никнейм  swallowuseyin.
Прочетете още
Форсирането на мотори, въртенето на гуми и звуците от спирачки не стопират да озвучават  махалата в тъмните часове на денонощието, а доста от жителите там неведнъж се оплакват от мощния звук. Не са малко и наложените санкции, само че явно това не тормози младите дрифтъри.



На видеото изпратено до медията ни, се вижда по какъв начин БМВ-то, ръководено от юноша, внезапно сменя посоките на придвижване, завъртайки задницата на автомобила. Шофьорът явно не осъзнава, че в случай че минава различен автомобил до момента в който той дрифтира, дейностите му могат да провокират сериозна злополука с съдбовни последици. Очевидно въпросният водач не се тормози и от полицията, откакто гордо споделя видеото и театралничи в обществените мрежи с БМВ-то си.

Чувството за безотговорност се поддържа и от текст на турски език в главния профил в Инстаграм, който в дословен превод значи „ Който ни прави неприятно, няма да живее ”.

Припомняме, че  TrafficNews  неведнъж разгласява материали по отношение на този проблем. Наложени са множеството санкции от органите на реда, само че жителите споделят, че въртенето на гуми не стопира и контролът от страна на полицията би трябвало да се усили. 

Органите на реда знаят за пристрастеността на етническото население в махалата към осъществявания в жанр „ бързи и гневни ” и дебнат за възможни извършители, само че не постоянно съумяват да ги уловят сега на провинение. Местата в махалата, позволяващи сходни рискови осъществявания не са доста, само че водачите авансово изследват региона и до момента в който едни вземат участие, а други снимат, трети дебнат за полиция.

Последният псевдо дрифтър от Столипиново за който TrafficNews писа беше открит от полицията и се оказа единствено на 18 години. Той се снабди с акт за дрифта, като глобата съгласно закона за придвижване по пътищата е санкция от 3000 лв. и лишаване на шофьорската брошура за период от една година.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР