PS5 навлиза постепенно в своята зряла възраст, но заедно с

...
PS5 навлиза постепенно в своята зряла възраст, но заедно с
Коментари Харесай

Без нови игри от известните поредици за PlayStation поне още година

PS5 навлиза последователно в своята зрелост, само че дружно с това виждаме все по-малко огромни ексклузиви за конзолата. През предходната година имаше единствено един подобен: Marvel’s Spider-Man 2. И скоро няма да забележим ексклузив от този сан. Става дума най-много за игри от огромните поредици на студиото.

Тази седмица Sony разгласява постоянния си финансов отчет, отразяващ представянето на PlayStation в последните три месеца.

Едно от нещата, в които се подчертава в него е, че компанията не има намерение да разгласява ново огромно заглавие от вътрешните си студиа до края на идната фискална година. Това значи, че няма да забележим огромен ексклузив за конзолата до април 2025. Новината беше обявена от основния действен управител в Sony Group Хироки Тотоки. Той акцентира, че въпреки сега да се работи по няколко такива заглавия, те няма да видят бял свят най-малко още година.

„ По отношение на софтуера от първи страни, нашата цел е да се фокусираме над издаването на висококачествени заглавия. А по този начин също и работата ни по лайв-сървис игри. Но до момента в който огромните планове сега са в разработка, не имаме намерение да публикуваме огромна игра от съществуващите ни поредици (като God of War Ragnarok и Marvel’s Spider-Man 2) до идната фискална година “, разяснява Тотоки.

През тази година конзолата към този момент получи Helldivers 2, която се радва на голям интерес. В идващите няколко месеца се чакат и други заглавия. Като Rise of the Ronin, Stellar Blade и Until Dawn.

Това, което знаем по отношение на нови заглавия от известни серии на PlayStation, които би трябвало да излязат, не е доста.

През 2025 се чака Death Stranding 2, само че това, че Тотоки не я отбелязва в отчета значи, че тя няма да излезе преди април идната година. От пробива в мрежата на Insomniac Games научихме, че студиото работи по игра от света на Marvel с фокус над Венъм

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР