Прясно претапицирани седалки във вагон, който е пуснат в движение

...
Прясно претапицирани седалки във вагон, който е пуснат в движение
Коментари Харесай

Нарязаха прясно претапицирани седалки в ремонтиран вагон навръх 22 септември

Прясно претапицирани седалки във вагон, който е пуснат в придвижване за първи път след осъществен ремонт, са станали обект на жестоко посягане. , когато цяла България отбелязва Деня независимостта си, по време на пътуването на бързия трен № 3624 от Бургас за София е открито, че няколко актуализирани седалки в едно от купетата на скорошно ремонтиран вагон са съзнателно нарязани, оповестиха от БДЖ.

От публичния железопътен транспортьор акцентират, че сходни вандалски прояви саботират напъните за предложение на по-добро и по-качествено обслужване на клиентите.

БДЖ има подписан контракт за замяна на тапицериите на 70 вагона, които поетапно ще бъдат пускани в употреба до края на годината , само че сходни нападения затрудняват и забавят този развой. До момента са подготвени и пуснати в придвижване два вагона с възобновена тапицерия на седалките, като още след първото му пътешестване единият би трябвало още веднъж да бъде спрян от придвижване и се се ремонтира поради нарязването на новата тапицерия.
 Снимка 635354
Източник:

БДЖ приканва пасажерите да алармират при видяни нередности и сходни похищения, като осведомят транспортния личен състав или да оповестяват за тях непосредствено телефон 112.

" Когато имаме високи цели и условия като културно общество е редно и да съхраняваме имуществото за публично прилагане и да ценим напъните на институциите, които се пробват да усъвършенстват неговото положение, както и да бъде проявена социална непоносимост към тези, които съзнателно го разрушават ", акцентират от БДЖ.
 37 са случаите на хвърлени камъни по влакове от началото на годината
37 са случаите на хвърлени камъни по влакове от началото на годината

Машинистите не се опасяват, само че са обезпокоени от следващата офанзива с камъни по влак
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР