Прозвището златните момичета вече е и патентована марка. Това стана

...
Прозвището златните момичета вече е и патентована марка. Това стана
Коментари Харесай

Патентоваха "Златните момичета"


Прозвището " златните девойки " към този момент е и патентована марка. Това стана ясно на взаимна пресоконференция на Българската федерация по художествена гимнастика и новия спонсор на националния тим.

Запазената марка е със лично лого, което ще бъде употребявано извънредно за артикули, свързани с родните шампионки. Спонсорът - известна букмейкърска компания, ще дава отговор за производството на продукти с новия бранд.
Снимка: Lap.bg

" Трудът на нашите девойки и треньори би трябвало да бъде заплатен уместно. Още повече, че спортният път на гимнастичките знаете какъв брой е къс. ", разяснява президентът на родната федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева.

Договорът е за 5 години и ще подкрепя Боряна Калейн, Татяна Воложанина, Весела Димитрова, Бранимира Маркова, както и новия отбор.

" Още в първия ден, в който влязох в залата и отидох да видя ансамбъла - безспорна тишина. Все едно виждам остарелия отбор, единствено гледат Весела в очите. Работи се на страхотни обороти, тъй като имаме нов устав, който по никакъв начин не е лек. ", добави Раева.

Снимка: Lap.bg

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР