Прозрачността може да се гарантира с видеонаблюдение по време на

...
Прозрачността може да се гарантира с видеонаблюдение по време на
Коментари Харесай

Депутатка от ГЕРБ: Прозрачността може да се гарантира с видеонаблюдение

Прозрачността може да се подсигурява с видеонаблюдение по време на преброяването след изборния ден, това сподели депутатът от ГЕРБ Деница Николова в предававнето „ Офанзива ” по NOVA NEWS.

Тя добави, че за ГЕРБ е значимо хората да имат правото да упражнят правото си на избор, а това е обвързвано и метода, по който се упражнява.

„ Предстои да забележим дали е правилно, че Политическа партия са предложили кода на Българска социалистическа партия. Това обаче значи, че ние не можем да имаме цялостно доверие на машинния избор. Затова хората би трябвало да имат право на избор ”, сподели депутатът.

Тя съобщи, че от ГЕРБ са създали старания за диалогичност сред парламентарните групи и са дебатирали по значимите тематики. „ Намерихме допирните точки, знаем кои са разграничителните линии ”, акцентира тя. „ Изявлението на Политическа партия за втори мандат на малцинството е безразсъдно. Първият мандат още не е връчен ”, сподели Николова.

„ Целта на краткотрайната комисия по въпросът „ Джемкорп ” е да откри какво тъкмо се е случило с този меморандум, по какъв начин тъкмо е подписан, тъй като ние виждаме незаконност по метода, по който е подписан този контракт и стъпките, които са следвани ”, бе безапелационна тя.

„ По наша информация меморадумът не е преустановен ”, добави депутатът.

„ Две години са изгубени за България за вложения и възстановяване живота на хората ”, сподели тя.

По мотив думите на Бойко Рашков, че има доказателства за това, че средствата за Автомагистрала „ Хемус ” са били изразходени нецелесъобразно, Николова сподели, че няма терзания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР