Прозорецът за пускане на GTA 6 беше обявен заедно с

...
Прозорецът за пускане на GTA 6 беше обявен заедно с
Коментари Харесай

Датата на пускане на GTA 6 е есента на 2025 г. – но изданието след септември сочи възможни забавяния

Прозорецът за стартиране на GTA 6 беше разгласен дружно с новината, че продажбите на GTA 5 са ​​достигнали границата от 200 милиона единици, което я прави втората най-продавана игра на всички времена.

След години на диви спекулации (и пожелателни мисли) по отношение на датата на издаване на GTA 6, най-сетне я стеснихме до прозореца „ Есен 2025 “. Стартирането през 2025 година беше доказано от Rockstar в първия филмов откъс на GTA 6 предишния декември, който разработчикът разгласява рано откакто изтече онлайн, тъй че съм сигурен, че всички вие, върли почитатели на GTA, ще бъдете разчувствани, че усъвършенстваме по-конкретна дата.

Новината идва непосредствено от Take-Two посредством неговия доклад за приходите за 4-то тримесечие на 2024 година и към момента съумя да накара някои от вас да си почешат главите поради голямото количество търсения в Гугъл, които питат по кое време есента на 2025 година е. Есента – или есента, според от това какво вашата съответна страна отбелязва като PSL сезон – е сред септември и ноември....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР