Провокативните и голи снимки на Камелия не са изненада вече

...
Провокативните и голи снимки на Камелия не са изненада вече
Коментари Харесай

Фен взриви мрежата с коментар под СНИМКА на Камелия

Провокативните и голи фотоси на Камелия не са изненада към този момент за никого, само че пък не престават да хващат и радват мъжкото око. Огън момичето на фолка реши да пусне фотоси полугола от спалнята си и предизвика горещи мнения.

Безспорно измежду тях се откроява един, който съумя да притегли даже вниманието на фолк певицата и да му обърне особено внимание. Сигурни сме, че по-късно въпросният мъж е имал розови сънища с присъединяване на своята фаворитка, написа " Блиц ".





" Давам 4 кубика дърва, едно агне и 50 литра ракия да ми харесаш коментара ", написа Донко Грошев под горещите фрагменти на русокоската. Е, не знаем на кого ще дава зестрата, но ще би трябвало да извърши обещанието си, защото изпълнителката на " Луда по тебе " освен хареса поста му, само че даже и разяснява със занимателни емотикони.

Забавният му коментар е привлякъл вниманието на всички нейни почитатели във Facebook и може да се похвали с над 1000 лайка. А Камелия театралничи по потник и долни дрехи и сигурно поражда неверни мисли у всеки същински мъж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР