Провокативната фолк певица Лорена е намерила нов господар на сърцето

...
Провокативната фолк певица Лорена е намерила нов господар на сърцето
Коментари Харесай

Лорена върти авантюра с футболист на ЦСКА

Провокативната фолк певица Лорена е намерила нов стопанин на сърцето си , разбра HotArena .

Докато в клиповете го играе разкрепостена тигрица, протежето на Галена се пробва да гради и имиджа на серизно влюбена . Преди към година Лорена е забила юношата на ЦСКА Андрей Василев. Неговата футболна кариера е също толкоз неуверена, колкото тази на хубавицата на музикалната сцена. Вероятно по тази причина и двамата по този начин са си паснали!

След известно време в школата на аления тим, Василев взема решение, че не му е там мястото и отпътува за Германия. Там се занимава аматьорски с футбол. А след завръщането си в България, се среща с бъдещата си обичана . Първата среща на Андрей и Лорена е преди към година . Оказва се, че това е обич от пръв взор.

От тогава двамата се пробват да прекарат всяка свободна минута дружно. Василев, обаче, постоянно пътува до Германия. Певицата също при всяка опция стяга куфарите, с цел да бъде покрай обичания си. Двамата влюбени обичат постоянно и да си устройват екзотични пътувания, а обичаната им дестинация е Дубай, написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР