Провокативна снимка от коалиционния съвет в неделя публикува в профила

...
Провокативна снимка от коалиционния съвет в неделя публикува в профила
Коментари Харесай

Случаен ли е кадърът със средния пръст на Тошко Йорданов на коалиционния съвет?

Провокативна фотография от съдружния съвет в неделя разгласява в профила си министър председателят Кирил Петков и провокира вълна от мнения. На нея се вижда по какъв начин Тошко Йорданов от " ИТН " подпира главата си със междинен пръст, до момента в който сътрудниците му се усмихват.Въпросът инцидентен или умишлен е жестът, остана без отговор. Bulgaria ON AIR потърси Тошко Йорданов, само че той не пожела да изясни. Затова попитахме различен участник в срещата, допълват от медията.

" Нямам подобен спомен, че той е направил подобен жест. Не е било умишлено ", сподели съпредседателят на " Зелено Движение " Владислав Панев.

На въпросната среща съдружните сътрудници разискаха двете номинации на ръководещите за нов шеф на Българска народна банка. Единна кандидатура по този начин и не беше оповестена, само че по-рано денем представителят на кабинета - Лена Бориславова, разяснява претендента на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров като единствения подобаващ за поста и изрази подозрение в качествата на Любомир Каримански от " ИТН ".

" Това е неистина - ръководещата коалиция няма обединен претендент. Има двама претенденти. Тъй като моята работа сега е да вардя стабилността на обединението, няма да давам отговор аз ", съобщи водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

И даде думата на самия Каримански.

" Това беше внушения и опити за клюки, които аз не мога да приема. Недопустимо е от страна на държавното управление да се вмешателства в независимостта на една такава институция. Както е неприемливо да се споделя на Народното събрание кой е точният претендент ", разяснява той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР