Проверяват с дрон строителството на . За проверката е ангажиран

...
Проверяват с дрон строителството на . За проверката е ангажиран
Коментари Харесай

С дрон търсят авансово платените пари за АМ Хемус“

Проверяват с дрон строителството на ". За инспекцията е зает ресурса на ГДНП и полицията в Ловеч . Проверките са ускорени за секторите на лот 4 и 5, за които по данни на Министерство на регионалното развитие средствата, отпуснати за лот 4, са 75 милиона лева От тях 72 млн. са преведени на пловдивска компания, още 91 милиона лв., от които 74 милиона са преведени на компания подизпълнител на идващия лот 5 .
 ГЕРБ: Служебният кабинет постави кръст на
ГЕРБ: Служебният кабинет постави кръст на " Хемус "

Нанков: Всеки един лев за автомагистрала " Хемус " е гарантиран с надлежните документи

Проверяват в елементи, в това число собствеността на терените, отчужденията, разрешението за градеж, съществуването на наеми за техника и доставка на материали . Целта е да се проследят в елементи цялостното придвижване и асимилиране на отпуснатите, преведени и усвоени досега средства. Снимките, снимани с дрон на терена, обхващащи лот 4 и 5, ще се приобщят към документите на инспекцията, по този метод ще се работи и за останалите сектори.
 Има средства за дотъкмяване на
Има средства за дотъкмяване на " Хемус ", посочи Асен Василев

Да се удължи животът на реакторите в Козлодуй

Припомняме, в размер на 81 157 840 лв. на Министерство на регионалното развитие за строителството на Автомагистрала " Хемус " до края на 2021 година

Това се случи, откакто от поради блокирани от принципала банкови сметки и това може да докара до краткотрайно прекъсване на построяването на автомагистралата.

Те обясниха, че след принципалът на сдружението - на 25 юни с писмо до комерсиалните банки Комитова ги моли да не позволяват разплащания над избрания от нея предел от 10 000 лева

От сдружението обаче са безапелационни, че сумата е извънредно незадоволителна за естественото му действие. Те акцентират, че с тези дейности се блокира активността по построяването на Автомагистрала " Хемус " и поддръжката на автомагистралите в страната.
 Има средства за дотъкмяване на
Има средства за дотъкмяване на " Хемус ", посочи Асен Василев

Да се удължи животът на реакторите в Козлодуй
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР