Проверяват МВР шеф за шофиране с висока скорост. Директорът на

...
Проверяват МВР шеф за шофиране с висока скорост. Директорът на
Коментари Харесай

Проверяват МВР шеф за шофиране с висока скорост

Проверяват Министерство на вътрешните работи началник за шофиране с висока скорост. Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив старши комисар Георги Чергов е разпоредил инспекция. Тя е по сигнал за шеф на районно ръководство, който е карал с превишена скорост в града, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Според данните, в понеделник към 10:30 ч. мобилен радар е засякъл лека кола „ Мерцедес “ да се движи със 102 км/ч. Става въпрос за персоналния автомобил на полицейския шеф. След привършване на инспекцията дали Министерство на вътрешните работи шефът е карал с непозволена скорост, ще се заяви повече информация за случая.

В средата на август Георги Чергов, доскорошен началник на Междуведомствения координационен център за противопоставяне на контрабандата и надзор на придвижването на рискови артикули и товари, пое директорския пост в ОДМВР-Пловдив.

Полицията в Пловдив остана без началник, откакто вътрешният министър Калин Стоянов изиска оставката на Васил Костадинов, само че той не я даде. Тогава беше отхвърлен и преназначен на друго място. Поводът бе абсурдът с убийството на Димитър Малинов в Цалапица, което остана неразкрито над седмица, а през това време обвиненият за изтезанието Рангел Бизюрев съумя да избяга в чужбина.

Смяната на полицейски шефове в страната беше коментирана от министъра. Той сподели, че има пълномощията да избере екипа от чиновници, с които желае да работи. Стоянов отхвърли шефовете на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи да се сменят по политически аргументи.

Калин Стоянов уточни още, че преместването на шефове в звеното за подкрепяне на министъра на вътрешните работи изрично не е покачване. Просто не съм удовлетворен от тяхната работа и смятам, че има други чиновници, които ще се оправят по-добре от тях, добави той.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР