Проверяваме много версии и всички възможни места, където може да

...
Проверяваме много версии и всички възможни места, където може да
Коментари Харесай

СДВР за убийството: Трупът не беше на местопрестъплението, а във ВМА

Проверяваме доста версии и всички вероятни места, където може да се е случила стрелбата. Това сподели на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов по отношение на убийството на предприемача Петър Христов по-рано през днешния ден в столицата.

„ След приемането на сигнала за простреляното лице на ул. „ Ралевица " 98 незабавно са ориентирани полицейски патрули на място. Пристигайки, те откриват, че адресът не е 98, а 86 - 88 ", уточни той. „ Лицето не е било на място. Транспортирано е от негови близки във ВМА, свързали са се с дежурния ни там ", изясни Ивайло Иванов.

„ Започнали са дейности по спасяването и реанимирането му, в 10.49 часа лицето е умряло ", добави той. „ Лицето е 49-годишен български жител, предприемач, това мога да кажа все още ", посочи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

„ След като са пристигнали на място полицейските сили, местопроизшествието е непокътнато. Започнали са процесуално-следствени дейности и оперативно-издирвателни мероприятия ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР