Проверяваме. Към момента не мога да дам повече информация. Така

...
Проверяваме. Към момента не мога да дам повече информация. Така
Коментари Харесай

Министър Калин Стоянов: МВР проверява дали Евелин Банев - Брендо е в България

" Проверяваме. Към момента не мога да дам повече информация ". Така вътрешният министър Калин Стоянов разяснява известията, че търсеният Евелин Банев - Брендо е бил засечен във Врачанско.

Стоянов разгласи и за осъществена инспекция по отношение на изказванията на европейския прокурор Лаура Кьовеши, че с дейностите си български служители на реда са провалили следствие за източване на пари от еврофондове.

" Става въпрос за случай, който датира от лятото на предходната година. По въпросния проблем е осъществена инспекция от страна на " Вътрешна сигурност ", инспекторат. Резултатите от инспекцията са изпратени на европейските прокурори и следва те да вземат решение каква ще бъде ориста на това, което сме открили ", уточни Стоянов, представен от БНР.

От началото на годината са предотвратени 170 хиляди случая на незаконно влизане в страната ни, добави вътрешният министър.

" Смело мога да заявя, че през последните 2 месеца обстановката на българо-турската граница е извънредно умерено. Още по-важно е, че доста спадна броят на излаз на българо-сръбската граница ", акцентира Стоянов.

В Пазарджик вътрешният министър участва на полагане на клетва на новия випуск гранични служители на реда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР