Проверявам много неща. Tова, което ускори подаването на оставка, след

...
Проверявам много неща. Tова, което ускори подаването на оставка, след
Коментари Харесай

Борисов коментира оставката на Порожанов


Проверявам доста неща. Tова, което форсира подаването на оставка, откакто ясно се разпоредих за премахване на човек в програмата, се оказа, че през днешния ден той още е на работа.

Така министър председателят Бойко Борисов изясни подадената през днешния ден от земеделския министър Румен Порожанов оставка, която той одобри. "Ако някой желае да си пази своя човек, то аз съм разпоредил където има извършители, да си дават отговор пред закона. Още на следващия ден ще правим промяната, ясно е кой ще го замести, ще уведомим съдружните сътрудници, а и самия човек ", добави министър председателят, който участва на представянето на ново техническо съоръжение за чиновниците на полицейските структури в Министерство на вътрешните работи.

"Такива къщи за посетители има във всички европейски страни. Те са доста нужни за туризъм отвън огромните курорти и всеки, който е злоупотребил, ще му се вземат парите и ще му се търси отговорност. А и е добра предварителна защита за всеки, който желае да нарушава разпоредбите в бъдеще ", съобщи министър председателят.

"Желаещи за министри към момента има, не се тормозете ", отговори Бойко Борисов на журналистически въпрос, след което изчака нови въпроси от репортерите, само че защото не последваха, се подсмихна: "Много семпло днеска - човек като бяга, го гоните, като стои - не ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР