Проверява се висш държавен служител, който се е възползвал от

...
Проверява се висш държавен служител, който се е възползвал от
Коментари Харесай

Антокорипционната комисия проверява висш държавен служител за злоупотреби и подкупи

Проверява се върховен държавен чиновник, който се е възползвал от служебното си състояние и е правил злоупотреби против подкупи в изключително огромни размери.

Това оповестяват от Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество(КПКОНПИ) в известие до медиите.
Общината ще ревизира терасата на Пламен Георгиев Кметът на регион „ Слатина ” разяснява, че се надява шефът на антикорупционната комисия да обезпечи достъп
Те допълват, че имат информация за въпросното лице, че провежда изборите на избрана политическа партия.

ОТ КПКОНПИ споделят още, че по случая се прави и втора инспекция за изнасяне на информация от чиновник на Комисията към същото това лице.
„ Апартамент гейт ”: Още една тераса - на зам.-председателя на КПКОНПИ Антон Славчев дружно със свои близки е купил тераса от над 200 квадрата за по-малко от 40 000 лева
Материалите по следствието са предадени на прокуратурата.

От антикорупционната комисия споделят още, че двама олигарси и една политическа партия реализират офанзива против тях. По думите им „ има 2 милиарда и 200 млн. аргументи, които могат да стимулират не една политическа партия да направи това”.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР