Проверява се дейността на всички фирми, които се управляват от

...
Проверява се дейността на всички фирми, които се управляват от
Коментари Харесай

Проверяват всички фирми на Петър Александров, задържан за убийството край София

Проверява се активността на всички компании, които се ръководят от Петър Александров, който е арестуван за убийството на Кирил Русев. Възможно е против сина на някогашния финансов министър Стоян Александров да стартира още едно следствие, което да е за лихварство.
Прочетете още
Ден преди убийството на Кирил Русев, друга длъжница е подала тъжба против Петър Александров и частен правосъден реализатор във връзка лишаване на парцел - още веднъж поради дълг към починалия Стоян Александров. Полицията е почнала инспекция по въпросната тъжба, в която се твърди, че има непозволени дейности по отношение на извънредно огромните лихви, които е трябвало да се изплащат по дълга, както и поради опит отнетият парцел да бъде продаден на изкючително занижена цена.

Жалбата е подадена от друга длъжинца на Александров.

" Друг жалбоподател, госпожа Теменуга Стойчева, ден преди убийството е подала тъжба по отношение на непозволени дейности на частен правосъден реализатор или по-скоро - възможни длъжностни закононарушения от същия. Документни закононарушения по отношение на застраховане на неин парцел по отношение на отговорности, които тя е имала към бащата на Александров. Проверяваме безусловно всичи условия, свързани с активността на Петър Алексндров, сдруженията, които той е управлявал, както и погребални организации, които реализират такива действия, свързани с активността на господин Кинов, който беше другият арестуван за убийството ".

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи съобщи, че в случай че се открият данни за осъществени закононарушения от чиновниците на " Гранична полиция ", пропуснали Александър Кинов да мине границата с документите на Кирил Русев, ще бъдат изпратени на прокуратурата.

" Всичко това е предмет на изясняване по какъв начин са позволили да премине лице с персонална карта на различен български жител ", уточни Живко Коцев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР