Проверката е инициирана от българската европрокурорка Теодора Георгиева, която в

...
Проверката е инициирана от българската европрокурорка Теодора Георгиева, която в
Коментари Харесай

Фарсът “Проверката за Тунела Железница” е същата пунта мара като ареста на Борисов! Ето КОЙ олигарх стои в дъното на предизборния фишек в стил “Христо Иванов”

Проверката е инициирана от българската европрокурорка Теодора Георгиева, която в нощта на ареста на Борисов, беше дружно с Рашков, Киро, Асен, Лена, Първан Симеонов в кабинета на Киро, и си разреши да замеси името на Кьовеши в ареста …

 

Спомняте си по какъв начин Министерство на вътрешните работи пусна известие, че Кьовеши е наредила ареста на Борисов, само че скоро по-късно беше изтрито.

 

Същата Теодора, която непрекъснато организираше видеовръзки с Черепа…, същата която заповяда да се нахлуе сякаш под формата на инспекция на евросредства в Мариците, безусловно нелегално, опита се да изземе секретни документи, които са контракти на предприятието за неговите пазари, и нямащи нищо общо с евросредствата. Тогава беше спряна, а инспекцията не потвърди злоупотреби.

 

Та коя е Теодора Георгиева? Тя е брачна половинка на Васил Георгиев, дясната ръка на Бобокови в продължение на 20 год., който Кирца (Кирил Петков) направи заместител министър на външните работи в своето държавно управление. (Пламен Бобоков е мъжът на Мата Хари от спалнята с кюлчетата на Бойко Борисов)

 

Теодора Георгиева стана европрокурор по доста забавен метод – тя се беше класирала чак трета, само че внезапно първите двама утвърдени се отхвърлиха и по този начин тя отпътува.

 

Досещате се за какво другите са се отказали – или са взели доста пари или са ги заплашили, с цел да може тъкмо Георгиева да замине. И при всички избори, тази европрокурорка стартира с гръм и тропот ей такива инспекции, след което се оказва, че нищо няма …

 

Целта може да е и друга, с изключение на предизборна. Този фиктивен скандал може да е поръчан от Бобоков, с цел да заглуши тоталния срам на любимеца му Христо Иванов с неговите некадърни промени в Конституцията, докарали страната до невиждан безпорядък.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Пламен Бобоков Първан Симеонов Лаура Кьовеши Кирил Петков Мата Хари Теодора Георгиева тунел Железница
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР