Проверили сме 45 обекта, от които много автосервизи, пунктови за

...
Проверили сме 45 обекта, от които много автосервизи, пунктови за
Коментари Харесай

Нено Димов разкри, че е имал много важна среща днес и направи разяснение за Пирин

Проверили сме 45 обекта, от които доста автосервизи, пунктови за вторични първични материали и разнообразни цекове. В тях се горят неразрешени предмети. Например в автосервизите са купени печки, които горят масло, само че самото горене на масло е неразрешено. 142 000 лв. са санкциите, които са наложени за това нещо. Това съобщи в ефира на " Лице в лице " министърът на околната среда и водите Нено Димов. " Преди няколко часа имах доста значима среща. Поканих госпожа Фандъкова, шефът на Национален институт по метеорология и хидрология и деканът на Физическия факултет на СУ. Стигнахме до съглашение - учените да се опитат да интегрират информацията, която се събира от тази мрежа за качеството на въздуха и в границите на 6-8 месеца при разнообразни климатични условия да имаме взор над резултатите ", сподели той.

" Софийска община ще купи по план и 20 нови станции за премерване на мръсния въздух. Трите системи би трябвало да бъдат интегрирани ", сподели Димов.

В тази зона става само за водохващане и за питейна вода, а това е тъкмо това, което разрешава закона ", сподели министърът по отношение на противоречивия регион на Пирин, поради който все още има митинги срещу втория въжен превоз в Банско.

Той още веднъж уточни, че в действителност настояванията на стачкуващите са политически. " Естествено, че има хора, които чистосърдечно стачкуват, само че аз желая да разгранича тези хора. Има обаче доста, които събраха под 2% на последните избори и сега " яхват вълната " и вършат демонстрациите чисто политически ", сподели той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР