Проверете на кого можете да разчитате и кой няма да

...
Проверете на кого можете да разчитате и кой няма да
Коментари Харесай

Тези зодии са най-честните и предани приятели

Проверете на кого можете да разчитате и кой няма да съобщи доверието ви

Хората постоянно са цялостни с изненади. Но се оказва, че можете да различите тези, които са най-честните. На тези хора може да се има доверие и да се поверят и най-големите секрети. Те ще ги пазят, ще ви посъветват добре и в никакъв случай няма да ви излъжат.  

Проверете на кого можете да разчитате и кой няма да съобщи доверието ви. Тези хора са предани другари, грижат се за околните си и в никакъв случай не лъжат. И по този начин, за кои зодии приказваме?

Лъвът, който не се опасява да изрази мнението си
Лъвовете ненавиждат лъжите, те даже могат да ги отвратят. Те са почтени и постоянно ревизират дали компанията, с която са, също е такава. Случва се, когато надушат неистина, незабавно да се отдалечат и да се откажат от по-нататъшно задълбочаване на връзката. Манипулационните трикове и играта на страсти, ориентирани към тях, нормално не работят. Лъвовете са отворени. Обичат да споделят мислите си и не се опасяват да изразят мнението си както в персоналния, по този начин и в професионалния живот. Благодарение на това те могат да реализират доста триумфи.

Стрелецът, който е почтен до мозъка на костите си
Стрелците нормално споделят истината, без значение от следствията. Те са справедливи, не крият страстите си и от време на време не схващат тези, които го вършат. Изключително са обективни. Въпреки че обичат да са в центъра на вниманието, постоянно деликатно ревизират какво оферират новите познати с държанието си. Те са предани другари и сътрудници, на които можете да разчитате. Изобщо не изпитват предпочитание да посегнат към нещо, което принадлежи на различен.

Везните, които постоянно се стремят към справедливост 
Везните най-често са обективни и се стремят към заслужено решение на всеки спор. Въпреки че нормално заобикалят спорове, те няма да оставят някой, който е засегнат или е в неволя. Те са грижовни, а връзките с тях са хармонични и спокойни. Тези характерности карат хората да обичат да бъдат към тях. Хората, родени под този знак се управляват от истината през целия си живот, което е от огромно значение за тях. Когато виждат нещо, което съгласно тях не е правилно или е непочтено, Везните ще покажат, че са положителни договарящи и мнението им не може да бъде подценено. 

Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР