Провеждат се огромен брой издирвателни мероприятия. Невероятен ресурс е вкаран

...
Провеждат се огромен брой издирвателни мероприятия. Невероятен ресурс е вкаран
Коментари Харесай

СДВР: Денонощно проверяваме сигнали за избягалите затворници

Провеждат се голям брой издирвателни мероприятия. Невероятен запас е вкаран в тях. Колегите съвсем не се прибират. Денонощно са на открито. Огромен брой хора се разпитват. Проверяват се сигнали. Всеки един сигнал, който се подава от жителите, се ревизира. Нито един сигнал не се пренебрегва, откъдето и да е в страната. Това съобщи старши комисар Ивайло Иванов, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи, по отношение на двамата избягали пандизчии от Централния софийски затвор.
Иванов изясни, че е основан специфичен щаб в Столична дирекция на вътрешните работи под управлението на шефа на основната дирекция. Всички адреси, за които доближава информация до полицията във връзка със случая, се ревизират.
" Органите на реда няма по какъв начин да знаят сигурно дали двамата избягали пандизчии към този момент са напуснали страната, само че такава теоретична опция съществува. Те са оповестени за интернационално условие. Има издадена европейска заповед за арест, търсят ги и от Интерпол. Уведомени са всички партньорски служби. Даже и да предположим, че съществува възможност да са напуснали страната, те не са в безопасност”, съобщи още той, представен от БГНЕС.
Той посочи, че синът на един от избягалите пандизчии е бил арестуван, единствено е разпитан и по-късно освободен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР