“Провеждат се активни действия по разследването, които са свързани преди

...
“Провеждат се активни действия по разследването, които са свързани преди
Коментари Харесай

Шефът от НАП гърмян заради работата му

“Провеждат се дейни дейности по следствието, които са свързани на първо място с кръга от лица или по-скоро търговски субекти, по които съответният данъчен чиновник е изпълнявал служебните си отговорности. Засега главната версия е обвързвана точно с посягане по отношение на него вследствие на осъществяване на служебните му отговорности ”. Това съобщи през вчерашния ден основният прокурор Сотир Цацаров в Чирпан. По думите му най-вероятно е стреляно с карабина, само че единствено един път. Другите пострадвания на Ивайло Стаменов били от счупеното стъкло на джипа му БМВ Х5.

Състоянието на шефа на отдел “Фискален надзор ” в Национална агенция за приходите е стабилизарано, само че животът му към момента е в заплаха, оповестиха лекари от ВМА.

Както писа “Труд ”, в понеделник Стаменов бе прострелян от засада на улица “Дунав ” в центъра на София. Към 8,40 ч мъжът отивал на работа с джипа си. Стрелецът гръмнал по него от паркирана кола.

Стаменов работел по случаи на измами с Данък добавена стойност при вноса на разнообразни артикули от Европейски Съюз, в това число и акцизни като цигари и алкохол. Наскоро на отдела било предоставено да следи и търговията с горива. Мъжът е някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, има семейство с две деца. Версията за персонален претекст в покушението не е изцяло отхвърлена, само че е на доста назад във времето.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР