Провеждането на извънредния конгрес на БФС ще струва 400 хиляди

...
Провеждането на извънредния конгрес на БФС ще струва 400 хиляди
Коментари Харесай

Ето колко ще струва извънредният конгрес на БФС

Провеждането на изключителния конгрес на БФС ще коства 400 хиляди лв.. Това заяви шефът на комисията, която дава отговор за организацията на събитието - Емил Костадинов. Бюджетът на конгреса бе гласуван на съвещанието на Изпълкома през вчерашния ден.

"Сумата е по-висока от нормалното поради противоепидемичните ограничения, които се взимат. Ще има PCR проби, ше има и хора, които да наблюдават за достоверността им. Иначе, самата защита на събитието, няма да е по-голяма от общоприетото ", съобщи Костадинов пред "Мач Телеграф ".

На Изпълкома през вчерашния ден бяха одобрени решенията на Бюрото на ИК по отношение на съставите на комисиите за подготовка на конгреса, за подготовка на документите и за промени в Устава на БФС. Гласуван бе и типът бюлетина, с който делегатите ще упражнят правото си на глас - интегрална.

Разгледан бе и отчетът за футболните клубове-редовни членове на БФС, които следва да отпаднат като членове на централата, според член 20 от Устава на БФС. Членовете на Изпълкома установяваха отпадането на общо 5 клуба, като според член 51, алинея 3 от Устава, решението влиза в действие неотложно. Тяхното отпадане е резултат от неналичието им на активност през последната година.

В разследване на това решение постоянните членове на БФС, които ще имат право на глас, са общо 526. Според доклана на комисията за подготовка на документите, клубовете, излъчили собствен представител-делегат, са 508.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР