Провеждането на двубоя между Ювентус и Наполи от Серия А

...
Провеждането на двубоя между Ювентус и Наполи от Серия А
Коментари Харесай

Никой не знае дали ще се проведе дербито Ювентус - Наполи

Провеждането на дуела сред Ювентус и Наполи от Серия " А " през днешния ден (21:45 часа) също е под сериозна въпросителна. В сряда вечер, при идването на гостите в Торино, локалните здравни управляващи сложиха под карантина трима от футболистите на тима - Пьотър Жиелински, Станислав Лоботка и Амир Рахмани.
 Карантинираха тима на Удинезе
Карантинираха тима на Удинезе

Причина за това е броят на играчите с позитивна проба за COVID-19

Причината е, че те не дават отговор на новото предписание на италианските здравни управляващи, съгласно което човек, който си е сложил втора или трета доза ваксина в последните 120 дни, няма потребност да е под карантина, в случай че е бил в контакт със инфектиран човек. Проблемът е, че тримата са с по две дози, само че втората е сложена преди повече от 4 месеца.

В някои медии се появи информация, че Наполи разполага към този момент единствено с десетима полеви футболисти за срещата. Все отново, съгласно " Скай Спорт ", изолацията на упоменатите трима играчите важи единствено за това да нямат контакти с други хора отвън терена, само че не и да не играят в мачовете.

Всякакви сметки могат в допълнение се объркат, тъй като тази заран всички неаполитанци ще бъдат още веднъж тествани. Ако бъдат регистрирани нови случаи на ковид, най-вероятно ще последва отсрочване на дербито.
 Болоня не се яви за мача с Интер
Болоня не се яви за мача с Интер

Заради рецесията със заразени
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР