Провеждането на двубоя между Англия и Исландия от Лигата на

...
Провеждането на двубоя между Англия и Исландия от Лигата на
Коментари Харесай

Мачът между Англия и Исландия може да не се състои заради... норките в Дания

Провеждането на дуела сред Англия и Исландия от Лигата на нациите може да не се организира, осведоми " Би Би Си ". Причината за това са рестрикциите, които английското държавно управление наложи за влизане в страната на чужденци, пътуващи от Дания. Исландия играе точно с Дания в Копенхаген три дни преди дуела с Англия, който би трябвало да се организира на " Уембли " на 18 ноември.

Причината за ограничаването е, че в скандинавската страна бе открит нов мутирал вариант на ковид, който се предава от норките на хората. Заради това изобретение датските управляващи взеха решение на умъртвят милиони екземпляри от дребните бозайници.

Според държавното управление на Англия няма да се позволяват никакви изключения за влизащите от Дания, в случай че те не се английски жители. Всичко това значи, че има огромна възможност дуелът да бъде отсрочен, само че не е ясно дали ще се откри дата в календара за провеждането му в различен миг.

Проблемът има още една страна - всички датски звезди от клубовете от Премиър лийг, които са част от селекцията на " аления динамит ", също на този стадий ще би трябвало да е подложат на двуседмична карантина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР