Провеждаме собствено разследване, тъй като сме сигурни, че акцията е

...
Провеждаме собствено разследване, тъй като сме сигурни, че акцията е
Коментари Харесай

Петър Кърджилов: Акцията срещу Иванчева е дело на престъпна група

" Провеждаме лично следствие, защото сме сигурни, че акцията е квалифицирано набеждаване от проведена незаконна група. " Това съобщи пиарът на регион " Младост " Петър Кърджилов по отношение на ареста на кмета Десислава Иванчева.
Според него има обстоятелства и липса на доказателства: " Не се даде отговор на въпроса за какво не са арестувани на място в кафенето. Освен това не е позволен юрист, който идва в 14:00 часа на мястото на задържането. Не е участвал юрист по време на изземването на главното доказателство. Няма позволение на съда, което да разрешава маркирането на банкнотите. Това е безусловно несъмнено. "
" Категорични сме, че това е една измислена история. Господин Ваклин изрично лъже ", добави Кърджилов.
Той е безапелационен и, че в дома на Иванчева няма документи, а самата тя е водила политика на обществена отговорност.
В отговор на въпрос по какъв начин парите са се озовали в колата на Иванчева, Кърджилов сподели: " Въпросният Дюлгеров ги е бутнал там, по метод, по който да не видят. Той е участник в тази профилирана незаконна група, в която взе участие профилираната прокуратура и комисията по корупция. "
Кърджилов предложи да се следи дали съдията, който ще гледа мярката на Иванчева, ще бъде определен на инцидентен принцип.
На 26 април от 18:00 часа ще бъде извършен следващият митинг в отбрана на Десислава Иванчева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР