Провежда се безпрецедентна по размери издирвателна акция в Костенец. Осми

...
Провежда се безпрецедентна по размери издирвателна акция в Костенец. Осми
Коментари Харесай

От МВР с нова, много важна информация за жестокия убиец от Костенец

Провежда се невиждана по размери издирвателна акция в Костенец. Осми ден няма след от беглеца Стоян Зайков.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов разгласи, че има още застрашени лица. Търсенето продължава в гористи местности, речни корита и в покрайнината на града. Разследващите към момента нямат нито една сигурна диря.

От Министерство на вътрешните работи предизвестиха, че допустимо 43-годишният мъж да е трансформирал отчасти външния си тип. Основното изложение, което беше обещано преди дни – остава, оповестява bTV.

От рано сутринта кварталът, в който се намира къщата на търсения, е под полицейска обсада. Нито един автомобил не се позволява да влезе или излезе от региона, без да е тестван. Страхът у локалните обаче остава.

Допълнителни полицейски сили и през днешния ден дойдоха в града. Търси се е с термокамери, кучета, облита се от време на време регионът.

Главният комисар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов уточни, че експертизите за двете убийства към момента не са подготвени. Под контрола на полицията, отвън Костенец, са всички, за които има данни, че са застрашени – близки на жертвите. Масовото претършуване не даде упования резултат, само че даде мотив и за неодобрение на хората от региона.

Стоян Зайков не би се предал непринудено и без опозиция, разясняват околните му съседи от квартал Полето. Къщите на хората там са претърсени към този момент по 3 пъти.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР