Проведохме срещата с министър-председателя. Онлайн се включи и финансовият министър.

...
Проведохме срещата с министър-председателя. Онлайн се включи и финансовият министър.
Коментари Харесай

ДПС и ГЕРБ: Лукойл ще плати 500 млн. лв. Ако не го направи - сп...

„ Проведохме срещата с министър-председателя. Онлайн се включи и финансовият министър. Най-важното, което разбрахме от премиера – това, което направихме ГЕРБ и Движение за права и свободи, че дерогацията завършва след седмица “, разяснява съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

По думите му от „ Лукойл “ са декларирали, че ще си платят 500 млн. лева налози Ако това не се случи ще си внесем законопроекта “.

„ Ще внесем промени в закона, че ще сложим под наблюдаване складовете за краткотрайни ресурси “, изясни Пеевски. Той заяви, че в петък ще има изключително съвещание на Народното събрание, „ с цел да преодолеем ветото на Радев върху закона, ще създадем смяна от януари да съберем над милиард такси “.

„ Г-н Пеевски сподели общи взето всичко. В началото на август направихме сметка и се оказа, че над 600 млн. лева „ Лукойл “ не е внесъл такси. Имаме уверението, че след превъзмогването на ветото ще стартират да дават обезщетения. Ние ще вземем от „ Лукойл “ милиард и тези пари ще бъдат дадени на хората “, разяснява депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР