Проведохме много срещи във Варна и областта. Навсякъде ни приемат

...
Проведохме много срещи във Варна и областта. Навсякъде ни приемат
Коментари Харесай

Панайот Кискинов, ПП Републиканци за България: Между партиите трябва да има диалог, воден с политическо достойнсто!

 Проведохме доста срещи във Варна и региона. Навсякъде ни одобряват със сериозен интерес. Хората задават съответни въпроси, интересуват се за своето бъдеще. Чухме добре какво желаят. Споделихме това, което планува нашата предизборна стратегия. Това показа за Varna24.bg Панайот Кискинов, лидер на листата на Политическа партия " Републиканци за България " във Варна.

Той предложения варненци на концерта, с който ще бъде закрита предизборната акция на партията във Варна на входа на Морската градина на 7 юли от 19.30 часа. 

" Крайно време е сред партиите в България да има разговор, политическо дойстойнство, институциите да стартират да работят в интерес на обществото. Не случай нашият избирателен слоган е " За Държава с Правила! " Защото,само тогава, когато се научим всички да спазваме правилата, страната ни ще бъде по-добро място за живеене! Ние от Политическа партия " Републиканци за България " водихме положителна предизборна акция, уважавайки своите политически съперници, тъй като имаме вяра, че би трябвало да има градивен разговор сред политическите партии.

Ние ще работим за преизчисляване на пенсиите, с цел да може Българския пенсионер да води един заслужен живот, еднакъв на своите връстници от развитите страни в Европейския съюз.

Ке настояваме за фрапантно нарастване на детските надбавки, както и финансови облаги за младите родители.

Ние сме за еднакъв достъп до качествено опазване на здравето на всички Български жители, без значение от техния етнос, вяра или обществен статус.

Ние сме за подкрепяне на дребния, междинния и фамилен бизнес в страната ни, който дава работа на 80% от работещите Българи!

Ние сме за осъществяване на незабавна правосъдна промяна. България има потребност от единение, има потребност от работещи законодателна, изпълнителна и правосъдна власт, както и от самостоятелна Президентска институция. Има потребност от устойчиво съдружно ръководство, само че също има потребност и от здрава съпротива, която ще е гаранция за коректив на ръководещите.

Затова, дано всички ние гласуваме на 11.07.2021г. по съвест и разбиране и не се поддаваме на следен и заплатен избор. Нека водещи да бъдат политическите стратегии и управнически решения!

Изберете номер 21 в интегралната бюлетина, Политическа партия " Републиканци за България "!

За Държава с Правила! ", прикани Панайот Кискинов.

Повече вижте във видеото!

 

 

 

 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР