Проведох работна среща, на която кметовете поставиха проблемите на своите

...
Проведох работна среща, на която кметовете поставиха проблемите на своите
Коментари Харесай

Цветан Цветанов във Видин: Силата на ГЕРБ са хората

Проведох работна среща, на която кметовете сложиха проблемите на своите общини. Тези проблеми до един са решими, тъй като през днешния ден страната ни е постоянна, тъй като през днешния ден страната ни решително е поела по единствения вероятен път – европейския. Това съобщи заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ и ръководител на ПГ на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с членове на регионалната конструкция на партията във Видин.

Цветанов акцентира, че през днешния ден България има извънредно висока интернационална оценка – доказателство за това са както срещите на премиера Борисов с европейските водачи, по този начин и подхванатите стъпки за поддържане на положителните връзки със прилежащи на страната ни страни. Заместник-председателят на ГЕРБ беше безапелационен, че България ще има едно сполучливо председателство на Европейския съюз, с което ще бъдем положителният образец за вероятността на Западните Балкани. Единственото, към което се стремим, е да бъдем градивни и да решаваме проблемите дружно, да противодействаме на популизма и на тези, които се пробват да разделят обществото, съобщи Цветан Цветанов. „ За мен е извънредно впечатляващо, че макар компликациите ние успяхме да преодолеем популизма, който имаше на президентските избори и да се подготвим доста отговорно за парламентарните. Спечелването на парламентарните избори даде опция страната ни да бъде постоянна “, съобщи Цветанов. Заместник-председателят на ГЕРБ акцентира, че тази непоклатимост води и до положителни доходи в бюджета, които на собствен ред дават опция страната да подкрепя общините – в тази връзка Цветанов даде образец с целевата помощ, която в края на 2016 година Правителството на Бойко Борисов даде на няколко общини в област Видин.



По отношение на напрежението, което потегли от Асеновград, заместник-председателят на ГЕРБ съобщи, че това са проблеми, наслагвани с десетилетия. „ Това, което всеки от нас би трябвало да направи, е да поставим оптимални старания да се интегрират ромите, а това минава през образованието. Затова и в нашата управническа стратегия образованието е един от главните акценти “, съобщи Цветан Цветанов. Заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ добави, че сега се координарат дейностите сред няколко министерства, тъй че за новата образователна година всички деца да бъдат в класните стаи и в детските градини. „ Сериозно осъждаме всеки един престъпен акт. Но всички институции, както и обществото, би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да понижим напрежението, тъй като когато напрежението ескалира, не се вземат решение проблемите “, безапелационен беше Цветанов.

Пред присъстващите в залата на Симфониета – Видин над 300 членове на ГЕРБ - Видин националният представител и регионален координатор на партията Владимир Тошев регистрира, че все още в структурите на ГЕРБ в област Видин членуват над 2100 индивида, партията има построени организации във всички 11 общини в региона, 6 от общинските кметове са от ГЕРБ. Тошев означи, че не постоянно до хората стигат триумфите, които ГЕРБ има на национално и на локално равнище. Затова наша задача е да създадем клубове на ГЕРБ във всички обитаеми места на региона, тъй като единствено по този начин, посредством директен контакт с хората, ще можем да дадем отпор на популизма на останалите политически сили, отпред с БСП”, сподели Тошев.
Цветан Цветанов връчи членски карти на 50 новоприети членове на видинската общинска организация на Политическа партия ГЕРБ. Той благодари на новоприетите членове, че са се доверили на ГЕРБ. „ Това, че непрестанно в структурите на ГЕРБ влизат нови членове, е доказателство за положителното развиване на партията, както и добра оценка за работата на локалната организация “, уточни заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ. „ Силата на ГЕРБ е, че имаме почтени кметове, почтени общински съветници и регионални шефове, само че най-голямата мощ са хората, които членуват в партията “, съобщи Цветан Цветанов. „ Благодаря ви, че сте тук, благодаря ви, че ви има. Защото без всички нас няма по какъв начин да има ГЕРБ и няма по какъв начин да има днешното устойчиво управление”, безапелационен беше заместник-председателят на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР