“Проведох един доста дълъг разговор със съпругата на Мустафа Емин

...
“Проведох един доста дълъг разговор със съпругата на Мустафа Емин
Коментари Харесай

Ани Стоянова: Какво ще прави единственият дежурен неврохирург в “Пирогов”, ако дойдат пет деца със сцепени глави?

“Проведох един много дълъг диалог със брачната половинка на Мустафа Емин и се оказва, че нещата не са такива, каквито ни ги показва Facebook. Въобще не са такива! Много са разнообразни. Нищо от това, което е написано, не е по този начин. Скандал не е имало, изрично не е имало. И никой от двамата родители не е упорствал за изкарване на дете от шокова стая, с цел да бъде вкарано тяхното. Те са задоволително интелигентни, с цел да знаят, че детето им няма потребност от шокова зала ”.

Това сподели в подкаста на darik.bg “В тренда ” Ани Стоянова от фондация “Даная ”.

Припомняме, че в последните дни на август Неда Диманова, която работи в болничното заведение, показа роман, съгласно който Емин, консултант на военния министър Тодор Тагарев, се държал жестоко в “Пирогов ”, желал да извадят от шокова зала друго дете, с цел да бъде признато неговото, както и заплашвал с министъра на опазването на здравето. Самият Емин отхвърли всичко това.

Пред Тодор Пантилеев Ани Стоянова описа още: “Имало е бърз и лек диалог сред Мустафа и един доктор и една жена, която не знаят дали е била сестра или доктор. В този диалог той е предложил да създадат среща с министъра, с цел да кажат какви са проблемите на “Пирогов ”. Това се е случило в резултат на информацията, че през нощта неврохирургът за цялостен “Пирогов ” е един - и за дребни, и за огромни - един! Какво се случва, в случай че дойдат през нощта пет деца и всички са с разцепени глави и имат потребност от помощ? Той е предложил да помогне, не е вдигал скандал, не е желал да нагнетява напрежение “, добави Стоянова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР