Проведе се заседание на Областния съвет на БСП в Кърджали.

...
Проведе се заседание на Областния съвет на БСП в Кърджали.
Коментари Харесай

Областният съвет на БСП-Кърджали подреди листата за парламентарните избори

Проведе се съвещание на Областния съвет на Българска социалистическа партия в Кърджали. Гост бе заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров. По време на съвещанието бе разисквана настоящата политическа обстановка в страната и района, признатите документи на Конгреса и идният старт на предизборната акция. 
Всички бяха безапелационни, че е време да мислим само за идните парламентарни избори. Очертават се още веднъж тежки избори и ние твърдо би трябвало да си върнем първите позиции, увеличавайки резултата на Българска социалистическа партия. 
Областният съвет си сложи за цел Българска социалистическа партия да бъде една от първите политически сили в района на идните парламентарни избори. Бе образуван и Областен избирателен щаб, в който са включени всички общински ръководители.
Социалистите подредиха своята листа за идните парламентарни избори, като на второ място избраха да бъде инж. Костантина Карабоюкова – регионален ръководител на Младежкото обединяване. Те резервираха формата на присъединяване на лицата от гражданските квоти от предходните избори За лидер на листата още веднъж с най-вече номинации и мечтан от всички  общински организации бе Милко Багдасаров, който заради публични задължения отхвърли присъединяване,но остава ръководител на Областния избирателен щаб.
Малко след съвещанието Атанас Зафиров, дружно с членове на Областния съвет, сервира цветя пред паметника  на  Васил Левски във връзка  150-годишнината от неговата крах.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР