Проведе се първото издание на HR-конференцията Жените лидери в човешките

...
Проведе се първото издание на HR-конференцията Жените лидери в човешките
Коментари Харесай

Жените в HR-а говорят LIVE: Най-успешните практики за изграждане на HR-стратегия

Проведе се първото издание на HR-конференцията „ Жените водачи в човешките запаси приказват ” , на списание и клуб Business Lady. Събитието бе част от самодейността „ Жените водачи в човешките запаси ”, в границите на която най-успешните дами в региона на HR и Employer Branding споделиха опит и положителни практики, и дадоха насоки за построяването на HR-стратегията на всяка организация в идващите 5 години.

Мениджърът „ Човешки запаси “ на Нова Броудкастинг Груп Галина Димитрова, дружно с още 11 от най-опитните дами в HR сферата у нас, взеха присъединяване в присъединяване в конференцията, а събитието откриха част от членовете на интернационалното жури на самодейността.
„ Фокусът ни бе да имаме задача, която да демонстрира кои сме ние; полезности, които да ни разказват и критерии, които да са част от нашата оценка на представянето.

Планираме редица начинания, свързани с процеса по оценка на представянето, като стратегия за ментори, отворени позиции, начинания, с които да увеличим даването на противоположна връзка, основаване на наличие и образования. Обратната връзка е от основно значение за нас, по тази причина създадохме платформа за противоположна връзка 24/7 ”, показа Галина Димитрова за процеса по създаване на задача, визия, полезности и система за оценка на представянето в компанията.

Жените в HR-а приказват LIVE се излъчи в трите виртуални канала на списание и клуб BUSINESS LADY, където можете да ги гледате на запис:

Целта на самодейността „ Жените водачи в човешките запаси ” е да покаже приноса на дамите в съответния бранш, като продължение на главната задача на списание Business lady - да поддържа позициите на дамите в бизнеса и обществото.

Галина Димитрова е управител „ Човешки запаси “ на Нова Броудкастинг Груп (НБГ) от 2019 година С богатия си професионален опит, тя дава отговор за стратегическото ръководство на човешкия капитал на водещата мултиплатформена медийна и софтуерна компания в България. Заедно с мениджърския екип съумява да сложи основите на новаторска и неповторима система за оценка и развиване на чиновниците в НБГ, изграждайки визия и полезности на компанията. Преди да се причисли към Нова Броудкастинг Груп, в продължение на 4 години е заемала идентична позиция в ИКЕА България. Преди това е била Тийм водач „ Подбор и образование “ в „ Пени Маркет “, до изтеглянето на компанията от българския пазар. От 2008 до 2013 година Галина Димитрова е управител „ Човешки запаси “ в „ Баргейм “ АД, чиято активност е в областта на хазартната индустрия
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР