Проведе се ежемесечната среща на кметове и кметски наместници в

...
Проведе се ежемесечната среща на кметове и кметски наместници в
Коментари Харесай

Проведе се ежемесечната среща на кметове и кметски наместници в зала „П. Р. Славейков“ на Община Стара Загора

Проведе се ежемесечната среща на кметове и кметски наместници в зала „ П. Р. Славейков “ на Община Стара Загора.

Срещата откри Делян Иванов – секретар на Община Стара Загора, а представители на Общинска администрация бяха Пламен Тодоров – шеф на отдел „ Опазване на публичния ред и ръководство на рецесии “, Пламен Йорданов – шеф на отдел „ Екология и гори “ и Маргарита Георгиева – основен специалист от отдел „ Екология и гори “.  Гости на кметския ден бяха Янко Енчев – началник КЕЦ Димитровград,  Любен Георгиев – шеф на Дирекция „ Бюро по труда “ Стара Загора, Иван Тенев – шеф на общинско дружество „ Гробищни паркове – Стара Загора “, Диана Цанева – представител на компания ДЗДД „ Грийн Партнърс “.

По време на срещата се разискаха разновидности за подаване на информация преди прекъсването на електрозахранването по селата. В тази връзка, пилотно ще бъдат сложени в Сладък бунар и Маджерито анализатори, с които ще има непрестанен мониторинг и разбор с проблеми на качеството на силата, инспекция на вътрешната мрежа, както и разбор на повреди, свързани с доставката на сила. Чрез анализаторите ще бъде документирано качеството на електрическата енергия за клиенти и регулаторни органи.

Обсъди се темата  за броя на контейнерите по селата и най-много „ кафявите “ такива, които биха улеснили жителите на дребните обитаеми места при изхвърлянето на растителни боклуци.  Представителят на компанията Диана Цанева изясни, че са планувани по-големи съдове, в които да могат да се изхвърлят такива.

На кметския ден бяха заложени въпроси, касаещи съответни проблеми, които получиха отговор от способените лица.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР