Провали се и евакуацията на гражданите на Мариупол.Продължава обсадата на

...
Провали се и евакуацията на гражданите на Мариупол.Продължава обсадата на
Коментари Харесай

Продължава обсадата на украинския град Мариупол

Провали се и евакуацията на жителите на Мариупол.

Продължава обсадата на украинския град Мариупол. На този декор филантропичната рецесия в града се задълбочава, оповестиха управляващите.Русия възобнови офанзивата си против обсадения югоизточен град Мариупол, откакто прекратяването на огъня, контрактувано по време на вторите договаряния, беше провалено. 

Нощта мина умерено в Киев. Това сподели в ефира на „ Събуди се ” доцент Даниел Бенатов, българин, живеещ в Украйна. По думите му през вчерашния ден е завладяна болница за психологично заболели, намираща се на към 30 км от града.

„ Западната част на Украйна остава относително незасегната. Предполагам руснаците към момента нямат толкоз сили, с цел да нападат, само че нищо не се знае.

След 11 дни на военни дейности през днешния ден Украйна е капсулирана Трудно се влиза в страната, само че и мъчно се излиза. Това съобщи специфичният делегат на NOVA в Украйна Мартин Георгиев. Един от разновидностите за евакуация е граничният пункт сред Румъния и Орловка- основан от бесарабски българи наскоро. Пунктът всекидневно поема все по-голяма бежанска вълна. Бесарабските българи сами са организирали канали за извеждането на хора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР