Провален министър-председател като Денков не сме имали. Това заяви пред

...
Провален министър-председател като Денков не сме имали. Това заяви пред
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Провален министър-председател като Денков не сме имали

Провален министър-председател като Денков не сме имали. Това съобщи пред БНР Ренета Инджова, длъжностен министър председател в интервала октомври 1994 година – януари 1995 година
" Ако през днешния ден трябваше вярно да се одобри властта, новият министър-председател не трябваше да разрешава този поучителен звук на Денков ", уточни тя.
" На ход са прокурорите. Можеше ли да се конституира държавно управление при съществуващата обстановка? ", разяснява Инджова във връзка със абсурда към Живко Коцев.
" Всички шашкънии, които правят, ги подхващат под правилата и лозунга на евроатлантическата принадлежност. Не са лоялни към никоя от организациите, в които членуват. Имаме държавно управление, което служи на всички непознати ползи, само че не и на българските. Защо пък зад Русия да не бъде Китай? Имаме задоволително учредения да считаме, че Асен Василев и сие имат и китайска връзка. Медиите са подготвени да плачат със сълзи – дали има бъдеще за Политическа партия. Това ли е казусът? Днес значимото е всяко подозрение да бъде подложено на инспекция ", разяснява още тя.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР