Провалът на Стармър означава, че Обединеното кралство рискува още години

...
Провалът на Стармър означава, че Обединеното кралство рискува още години
Коментари Харесай

Евроизгледи. „Майката на всички обратни завои“ на Стармър за зелено обещание от 28 милиарда паунда е най-новата екологична трагедия

Провалът на Стармър значи, че Обединеното кралство рискува още години на ръководство на торите, възхода на екстремизма и легитимирането на крайната десница – в този момент рискова мейнстрийм мощ в Европа – както и опустошаването на нашата планета, написа Изабел Шацшнайдер.

За разлика от лозунга, употребен за унищожителен резултат в рекламната акция на торите от 1978 година против техните противници, лейбъристите в този момент работят.

Лидерът им в действителност работи доста интензивно — систематично унищожавайки най-вдъхновяващите проекти на лейбъристите, в това число национална работа за грижи, унищожаване на Камарата на лордовете, налог върху благосъстоянието и най-скоро обещанието им за 28 милиарда английски лири (32,7 милиарда евро) годишно в зелени вложения.

С колосална липса на визия сър Кийр Стармър упрекна това, което с право беше наречено неговата „ майка на всички противоположни завои “ в вложенията в околната среда, върху дефицита на пари и съобщи, че по този начин наречената „ рад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР