Провалът на системните партии и изхабяването на модела тласкат хората

...
Провалът на системните партии и изхабяването на модела тласкат хората
Коментари Харесай

Радев се пита къде са лидерите - в гората, в селата или във фейсбук

Провалът на систематичните партии и изхабяването на модела тласкат хората на углавен избор и търсене на опция. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев.

Отказът на жителите да вземат участие в изборите ясно демонстрира, че те не се разпознават с предизборните послания и държанията на партиите. Хората виждат несъгласията сред обещанията и делата на политиците, посочи той. Държавният глава уточни, че чака от политиците прям и изчерпателен разбор за какво са.

Радев означи, че в парламентарната република от спечелилия на изборите зависи по какъв начин ще се развива страната. Отговорността е тяхна, добави той.

Президентът отхвърли да разяснява изявлението на  по негов адрес. Няма да разясня паник офанзивите на избрани политици, там дума има медицината, сбит бе той.

По отношение на новата партия в Народното събрание  Радев съобщи, че занапред тя би трябвало да се потвърждава и да отстоява позициите си.

Попитан по кое време ще свика Народно събрание, президентът съобщи, че това не може да стане в този момент, тъй като част от политиците са се скрили, а други са хванали гората.
 ЦИК на 100%: Движение за права и свободи се застопори с 3% преди Промяната Обновена
ЦИК на 100%: Движение за права и свободи се застопори с 3% преди Промяната

ГЕРБ несъмнено държат първото място, Политическа партия " Величие " влиза в Народно събрание с 4.65%
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР