Провалът на правителството на Кирил Петков се състои в това,

...
Провалът на правителството на Кирил Петков се състои в това,
Коментари Харесай

Мая Манолова: Провалът на правителството на Кирил Петков се състои в това, че не изгониха мутрите

Провалът на държавното управление на Кирил Петков се състои в това, че не изгониха мутрите, не пресякоха схемите на ГЕРБ, приватизираха ги и ги надградиха, и на този декор не помниха за проблемите на елементарните хора, това съобщи в ефира на Българска национална телевизия водачът на партия " Изправи се, България " Мая Манолова.

Хората от площадите желаеха свободна народна власт, до момента в който държавното управление на Кирил Петков ни предложи е политически феодализъм. Във феодалните министерства на обособените партии необезпокоявано се ширеше корупцията и вирееха мутри-брокери, както те се нарекоха едни други, очерта Манолова.

" Погледнете какво се случи в енергетиката - вкараха медиатори в покупко-продажбите с природен газ. Само за месец май обичаният медиатор на властта направи 110 млн. лв. облага, което ощетява българските жители ", уточни тя и добави, че в земеделието също има обстоятелства за скандални политики, същото се отнася и за покупко-продажбите с оръжие.

Българите гласувахме голямото си доверие и вяра на тези ръководещи и те проиграха тъкмо това. " Те проиграха силата, концепциите и упованията на хората ", безапелационна е тя.

Манолова акцентира, че не вижда общ път сред " Изправи се, България " и " Продължаваме промяната ". " Няма по какъв начин хора, за които борбата с корупцията е просто телевизионна агитация, а лицемерието и лъжите към българския народ са ежедневна процедура да бъдат наши сътрудници ".

Според нея измененията в КПКОНПИ, които са препоръчани не са нищо друго с изключение на Народното събрание да избира проверяващите инспектори, т.е. самите депутати ще си изберат проверяващите. " Ако приемем, че Борисов си има Гешев, то някогашните ръководещи - четворната коалиция, ще си имат Гешев-2 в КОНПИ или Бойко Рашков, както желаете го назовете ".

Категорична е, че същинското решение е правосъдна промяна, от което ръководещите отстъпиха.

Кадрите на Борисов се подмениха с фрагментите на Нинова и ощетени от всичко това са българските жители, добави Манолова. Определи като огромен проблем неналичието на каквато и да е политика по приходите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР