Провалът на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед този сезон не

...
Провалът на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед този сезон не
Коментари Харесай

Бивш играч на Челси: Моуриньо приключи!

Провалът на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед този сезон не е случайност, а е логически резултат от протичащото се с него през последните години. Това мнение изрази някогашният бранител на Челси Франк Лебьоф, който е уверен, че португалецът е приключил за треньорската специалност.

“Много се радвах на Моуриньо, когато той пое Челси за първи път през 2004-a година. Бях му почитател поради постигнатото с Порто преди това”, съобщи французинът в изявление за ESPN. Двамата с Жозе не се засякоха на “Стамфорд Бридж”.

“Смятам обаче, че напоследък той загуби нещо - продължи Лебьоф. - Помня по какъв начин всички футболисти споделяха “Обичаме го”. Сещам се по какъв начин Марко Матераци плачеше за него. Но мисля, че той изгуби онази връзка с играчите дотам, че тези в Манчестър Юнайтед започнаха да го ненавиждат. Той би трябвало да се замисли за живота си и в случай че въпреки всичко желае да се завърне отпред на огромен клуб - примерно на Пари Сен Жермен, то би трябвало да промени доста неща.”

В момента 56-годишният Моуриньо е свободен сътрудник, само че изяви предпочитание през лятото да се завърне. В кариерата си на ментор той има 25 трофея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР