Проукраински протестиращи окупираха днес имота за 50 млн. паунда в

...
Проукраински протестиращи окупираха днес имота за 50 млн. паунда в
Коментари Харесай

Превзеха имението на олигарха Олег Дерипаска

Проукраински протестиращи окупираха през днешния ден парцела за 50 млн. паунда в Белгрейв на съветския олигарх Олег Дерипаска, дни откакто на петролния магнат-милиардер бяха наложени унищожителни наказания, заяви Нова.

Активистите нахлуха на площад „Белгрейв“ 5 малко след среднощ, след което развяха украински флагове и транспарант с надписи: „Имотът е освободен“ и „Путин, върви на м.. си“, заяви „ Дейли Мейл ”.

Имението принадлежи на фамилията на Олег Дерипаска – един от седемте олигарси, които предходната седмица бяха глобени от държавното управление на Обединеното кралство за „кръв по ръцете“.

Къщата на площад „ Белгрейв ” 5 се счита за най-скъпата терасовидна къща в Лондон и преди този момент е принадлежала на публичния хроникьор сър Хенри „Чипс“ Чанън, народен представител от Народното събрание.

През 2008 година правосъдно дело разкрива, че в имението непрекъснато е имало огромен екип от домашни помощници и охранители, макар че Дерипаска е обитавал в него единствено няколко дни в годината.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР