Проучванията сочат, че почти всеки един от нас е прибягвал

...
Проучванията сочат, че почти всеки един от нас е прибягвал
Коментари Харесай

Защо да изберете Credi Yes за бърз кредит

Проучванията сочат, че съвсем всеки един от нас е прибягвал до бързите заеми в някакъв миг от живота си. Причините да предприемем тази крачка биха могли да бъдат най-различни – дефицит на средства до заплата, незабавна потребност от ремонт, здравословни проблеми и други Когато финансовата рецесия ни застигне, се постанова да потърсим бързо и елементарно решение на обстановката, с цел да не пропадаме още по-дълбоко в паричната дупка, в която се намираме. 

Кога се постанова да вземем пари назаем от небанкова институция 
Ако за някои хора бързите заеми са коренно решение, което оставят като финален вид, то за други те са единствената опция да си стъпят на краката, когато нещата във финансов аспект не са по никакъв начин добре. Сред най-честите аргументи да се възползваме от сходен тип услуги е забавянето на трудовото ни заплащане, покупката на ново обзавеждане за дома, авторемонт, опазване на здравето, обучение, пътешестване, образуване на празнични събития (сватба, абитуриентски бал, кръщене), покупка на ново жилище и др. 

Какви решения предлага Credi Yes

Днешните компании за бързи заеми са фокусирани върху това да оферират потребителите заеми против оптимални условия, с цел да могат повече хора да се възползват от тях. Ето какво ще откриете в Креди Йес: 

- потребителски заеми – минималната сума при този тип финансиране е 100 лв., а оптималната – 5000 лв.. Времевата рамка, в която да погасявате отговорностите си, може да варира от 1 месец до 2 години, а вноските да са седмични или месечни – съгласно персоналните ви платежни качества и предпочитания; 

- ипотечни заеми – по-скъпа покупка или бизнес влагане с ипотечните заеми  на Креди Йес можете да се възползвате от суми до 30 000 лв. за интервал на погашение до 5 години.

Преди да вземем бърз заем в избран размер, е належащо да преценим доста добре опциите си да го обслужваме във времето. 

Защо да изберете финансиране от тази компания за заеми

Компетентни кредитни консултанти, бързо утвърждение, гъвкави решения, правилно обслужване и многообразие от финансови артикули – Креди Йес е благонадежден избор в актуалното финансиране, на който можете да разчитате напълно в сложни обстановки. На уеб страницата ще откриете разнообразни типове заеми, чиито период за погасяване и размер на вноската избирате вие. Можете да кандидатствате онлайн и да си спестите разхождането до физически офис. 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР