Проучванията показват, че 34% от дамите и 62% от господата

...
Проучванията показват, че 34% от дамите и 62% от господата
Коментари Харесай

Той рови в телефона ви? Това е сигнал за скрити психологически проблеми

Проучванията демонстрират, че 34% от дамите и 62% от господата ревизират телефона на половинката си. Причината за това напълно не е единствено ревността. Оказва се, че зад това държание стоят някои психически проблеми, които са в основата на нездравото любознание и жестоко навлизане в персоналното пространство на колегата.

Ето кои са 7-те скрити психически казуса, които може да има вашият сътрудник:

1. Ниска самокритика:

Хората, които ровят в телефона на обичания човек, считат, че не го заслужават и той може да откри някой по-добър. Те се усещат недостойни и се опасяват да не бъдат изоставени. Ниската им самокритика им пречи да бъдат щастливи и води до утежняване на връзката.

2. Обмисляне на невярност:

Не рядко, когато човек подозира колегата си, самият той възнамерява или към този момент е направил изменничество.

3. Проблем с доверието:

Възможно е сътрудникът ви да е параноичен и да не може да се доверява. Той чака непрестанно да го предадете и търси „ улики “ против вас. Когато не намира такива, стартира да си фантазира и да ви упреква безпочвено.

4. Липса на здравословни граници:

Всеки един от сътрудниците би трябвало да почита персоналното пространство на другия и да не прекрачва границите. Този, който непрестанно дебне и слухти към движимостите на другия, няма никакви задръжки, морал и достолепие.

5. Липса на внимание:

Лошата връзка води до съмнения и подозрения. Партньорът, който се нуждае от повече внимание, стартира да търси аргументите за държанието на другия.

6. Незрялост:

Вместо да пита, постоянно съмняващият избира да получи мечтаната информация тайно и прикрито. Той не е подготвен да си обясни връзките с другия и демонстрира очевидна незрялост. Възможно е просто да не е кадърен на сериозна връзка.

7. Изгаряща ревнивост:

Ревнивецът желае непрекъснати доказателства за честност и държи да ревизира колегата си по всички вероятни способи. Не би се спрял да рови във движимостите му и се вкарва в невероятни филми за хипотетична невярност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР