Проучването установи, че 33% от мъжете не смятат, че се

...
Проучването установи, че 33% от мъжете не смятат, че се
Коментари Харесай

Повечето мъже смятат, че по природа са по-здрави от другите хора

Проучването откри, че 33% от мъжете не считат, че се нуждаят от годишен повсеместен здравен обзор, а 65% имат вяра, че по природа са по-здрави от другите хора, цитира резултатите earth.com. Но съгласно доктор Томас Кели, експерт по фамилна медицина в Orlando Health Physician Associates, това е статистически невероятно.

„ Дори в случай че смятате, че сте здрави и не изпитвате никакви признаци, в организма ви може да се развиват процеси, които остават незабелязани, само че могат да станат животозастрашаващи, в случай че останат неоткрити ”, споделя доктор Кели и показва най-честите случаи - повишение на кръвното налягане, което може да бъде бомба със закъснител, причиняваща инфаркт или инсулт, или рак на дебелото черво - един от най-смъртоносните, само че предотвратими типове рак.

Като доктор в първичната здравна помощ, доктор Кели е чувал доста извинения от пациентите си мъже за какво пропущат тези срещи – от липса на недоволства, до липса на време. Но опитният доктор счита, че главната причина, въпреки и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР