Проучване в Обединеното кралство показва, че интензивността на работата остава

...
Проучване в Обединеното кралство показва, че интензивността на работата остава
Коментари Харесай

Четиридневна работна седмица: Фирмите в Обединеното кралство правят преместването постоянно след най-голямото изпитание в света

Проучване в Обединеното кралство демонстрира, че интензивността на работата остава по-ниска и удовлетворението от работата е по-високо по време на четиридневна работна седмица.

По-голямата част от фирмите в Обединеното кралство, които са взели участие в най-голямото изследване в света, са създали политиката непрекъсната, като 100 % от мениджърите и изпълнителните шефове споделят, че има „ позитивно “ влияние върху организацията.

Около 61 организации взеха присъединяване в шестмесечния водач през 2022 година Резултатите от изпитването бяха оповестени в четвъртък, като 89 % от фирмите към момента употребяват четиридневната работна седмица година по-късно и над половината от компании, които вършат смяната непрекъсната.

Проучването също по този начин сподели, че интензивността на работата остава по-ниска и удовлетворението от работата е по-високо, в сравнение с преди началото на пилотния план, като съвсем всички чиновници (96 процента) споделят, че персоналният им живо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР